Lemahabang, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia

Lemahabang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Lemahabang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKarawang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.19

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit