Limo, Dépok

kacamatan di kota Dèpok, Indonèsia

Limo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Limo

Peta lokasi Kacamatan Limo
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png