Buka ménu utama

Metro Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Metro, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Metro Timur

Peta lokasi Kacamatan Metro Timur
Propinsi Lampung
Kota Metro
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Metro Citakan:Metro Timur, Metro


Nuvola filesystems folder home.png