Majasari, Cibogo, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Majasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibogo, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Majasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCibogo




Gnome-home.svg