Makmurjaya, Jayakerta, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Makmurjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jayakerta, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Makmurjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanJayakerta




Gnome-home.svg