Mark Ruffalo (gumelar di Kenosha, Wisconsin, Amérika Sarikat, 22 Nopémber 1967) nyaéta saurang aktor Hollywood asal Amérika Sarikat. Mimiti turun ka dunya peranna nyaéta dina taun 1990[1][2]. Taun 2000 karirna mingkin sohor, ku peranna dina film You Can Count on Me[1][2]. Taun 2012, Ruffalo dipapacénan karakter Hulk dina film The Avengers[2]. Mark mangrupa anak ti pasangan Frank Ruffalo jeung Maria Ruffalo[1]. Bapana saurang parancang wangunan sedengkeun ibuna saurang panata buuk[1]. Dulur-dulur Mark di antarana Tania Ruffalo, Nicole Ruffalo, jeung Scott Ruffalo[1]. Bulan Juni taun 2000 Mark nikah jeung Sunrise Coigney anu saurang aktris[1]. Tuluy tina pakawinanna dipaparin dua urang anak nyaéta Keen Ruffalo jeung Bella[1].

Mark Ruffalo

RujukanÉdit

  1. a b c d e f g Profil Mark Ruffalo Diaksés 15 Juli 2015.
  2. a b c Biography Mark Ruffalo Diaksés 15 Juli 2015.