Mesuji Wétan, Mesuji

Mesuji Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mesuji, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Mesuji Timur

Peta lokasi Kacamatan Mesuji Timur
Propinsi Lampung
Kabupatén Mesuji
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Mesuji Citakan:Mesuji Timur, Mesuji


Nuvola filesystems folder home.png