Buka ménu utama


Mohammad Kautsar Hikmat atawa leuwih akrab disebut Uki atawa Uki Noah gumelar di Bandung, Jawa Barat, 5 Oktober 1981; umur 38 taun. Bungsu ti 3 sodara ieu nyaéta gitaris ti sahiji grup musik kasohor Noah.

Mohammad Kautsar Hikmat
Nami keur lahir Mohammad Kautsar Hikmat
Gumelar Indonésia Bandung, Jawa Barat, Indonesia
5 Oktober 1981 (1981-10-05) (yuswa 38)
Nami lian Uki
Pacabakan Musisi
Produser
Taun aktif 1996 - kiwari
Salaki/pamajikan Metha Yunatria
Murangkalih Thameika Ghaniyah Maryam
Sepuh Hikmat Iskandar (bapa)
Listia Indrawati (indung)
Ramatloka www.noah-site.com