Buka ménu utama

Muara Dua, Pulau Panggung, Tanggamus

Muara Dua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau Panggung, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Muara Dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanPulau Panggung

Citakan:Pulau Panggung, Tanggamus


Gnome-home.svg