Pulau Panggung, Tanggamus

Pulau Panggung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Pulau Panggung

Peta lokasi Kacamatan Pulau Panggung
Propinsi Lampung
Kabupatén Tanggamus
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Pulau Panggung, Tanggamus


Nuvola filesystems folder home.png