Buka ménu utama

Muktijaya, Cilamaya Kulon, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Muktijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cilamaya Kulon, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Muktijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanCilamaya Kulon



Gnome-home.svg