Buka ménu utama

Mulangsari, Pangkalan, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Mulangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangkalan, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mulangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanPangkalan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Rohim


Gnome-home.svg