Buka ménu utama

Mulyajaya, Cimahi, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Mulyajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimahi, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mulyajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCimahi




Gnome-home.svg