Buka ménu utama

Mulyajaya, Kutawaluya, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Mulyajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kutawaluya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mulyajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKutawaluya




Gnome-home.svg