Buka ménu utama

Mulyajaya, Telukjambé Barat, Karawang

Mulyajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Telukjambé Barat, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mulyajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTelukjambé Barat



Gnome-home.svg