Telukjambé Kulon, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia

Telukjambé Kulon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Telukjambé Kulon
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.27
Désa/kalurahan-