Buka ménu utama

Mulyajaya, Wado, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Mulyajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mulyajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado
Pamaréntahan
 • Nami KuwuMomo Nugraha

Eusi

SajarahÉdit

Mulyajaya mangrupa désa pamekaran ti Désa Pawenang. Jujutan kuwu ti mimiti ngadegna Désa Mulyajaya nyaéta:

  1. Bp. Tasma.
  2. Bp. Kaya Marhaendra (Alm) (1984-1992)
  3. Bp. Tasma (1993-2001)
  4. Bp. Momo Nugraha (2002-2008)

Profil PamaréntahanÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

  • Kaler : Désa Pawenang
  • Kulon : Désa Wado
  • Kidul : Désa Cikaréo Selatan
  • Wetan : Désa Tarikolot

GéografisÉdit

DémografiÉdit

AtikanÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PakebonanÉdit

Tumbu LuarÉdit