Buka ménu utama

Mulyasejati, Ciampél, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Mulyasejati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciampél, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mulyasejati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanCiampél



Gnome-home.svg