Buka ménu utama

Mungkaldatar, Ciniru, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Mungkaldatar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciniru, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mungkaldatar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCiniru




Gnome-home.svg