Buka ménu utama

Néglasari, Cibeunying Kalér, Bandung

Néglasari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibeunying Kalér, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanCibeunying Kalér



Gnome-home.svg