Buka ménu utama

Cibeunying Kalér, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Cibeunying Kalér nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cibeunying Kalér

Peta lokasi Kacamatan Cibeunying Kalér
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 4,5 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 71.800 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png