Buka ménu utama

Naga Jaya II, Bandar Huluan, Simalungun

Naga Jaya II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Huluan, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Naga Jaya II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanBandar Huluan

Citakan:Bandar Huluan, Simalungun


Gnome-home.svg