Nagarajaya, Panawangan, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Nagarajaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Panawangan, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nagarajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanawangan





Gnome-home.svg