Buka ménu utama

Nagarapageuh, Panawangan, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Nagarapageuh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panawangan, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nagarapageuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanawangan





Gnome-home.svg