Buka ménu utama

Nagasari, Karawang Barat, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Nagasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karawang Barat, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nagasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKarawang Barat



Gnome-home.svg