Buka ménu utama

Nagasari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Pagentan, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Nagasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanPagentan



Gnome-home.svg