Buka ménu utama
Kareta Bandara Meitetsu

Nagoya Railroad Co., Ltd. (名古屋鉄道株式会社 Nagoya Tetsudō Kabushiki-gaisha?) TYO: 9048, ilahar disingget Meitetsu (名鉄?), nyaéta pausahaan kareta api nu operasina sabudereun Préféktur Aichi jeung Préféktur Gifu Jepang. Diadegkeun taun 1894, Meitetsu salah sahiji pausahaan kareta swasta pangkolotna di Jepang.

JalurÉdit

Stasion-stasion utamaÉdit

Stasion utama di Kota Nagoya

Jalur Nagoya (Sisi Wetan) jeung Jalur Toyokawa

Jalur Tokoname, Jalur Chikko jeung Jalur Bandara

Jalur Kōwa jeung Jalur Chita

Jalur Mikawa, Jalur Toyota, Jalur Nishio jeung Jalur Gamagori

Jalur Nagoya (Sisi Kulon), Jalur Takehana jeung Jalur Hashima

Jalur Tsushima jeung Jalur Bisai

Jalur Inuyama, Jalur Kakamigahara jeung Jalur Hiromi

Jalur Komaki jeung Jalur Iida

Jalur Seto

Tumbu kaluarÉdit