Buka ménu utama

Chūbu Centrair International Airport

Bandara Internasional Centrair Chūbu dina Basa Inggris Chūbu Centrair International Airport (中部国際空港 Chūbu Kokusai Kūkō?) (IATA: NGOICAO: RJGG) nyaéta bandara di pulo buatan di Basisir Ise, Kota Tokoname di Préféktur Aichi, kaleureun Nagoya di Jepang tengah.

Chūbu Centrair International Airport
中部国際空港
Chūbu Kokusai Kūkō
IATA: NGO - ICAO: RJGG
Summary
Airport typePublic
OperatorCJIA Co., Ltd.
ServesNagoya
Elevation AMSL 15 ft (5 m)
Coordinates 34°51′30″N 136°48′19″E / 34.85833°N 136.80528°E / 34.85833; 136.80528
Runways
Direction Length Surface
ft m
18/36 11,483 3,500 ConcreteAsphalt

Pesawat jeung tujuanÉdit

Pesawat ieu aya di Bandara Internasional Chūbu per Desember 2006:

Pesawat panumpang (Internasional)Édit

Pesawat panumpang (Domestik)Édit

  • ANA Group* (Akita, Asahikawa, Fukuoka, Fukushima, Hakodate, Ishigaki, Kagoshima, Kumamoto, Matsuyama, Miyazaki, Nagasaki, Naha, Niigata, Oita, Memanbetsu(Ozora**), Sapporo-Chitose, Sendai, Tokushima, Tokyo-Narita, Wakkanai [séasonal], Yonago)
  • Japan Airlines (Aomori, Fukuoka, Hanamaki, Nagasaki, Naha, Kagoshima, Kumamoto, Kushiro, Sapporo-Chitose, Sendai, Tokyo-Narita)

*ANA Group kaasup includes All Nippon Airways, Air Japan, Air Nippon, Air Nippon Network jeung Air Central. Sakabéh penerbangan kodena ANA.

** Memanbetsu ngahiji jeung désa Higashikamoto ngawangun Ozora dina 2006.

Pesawat kargoÉdit

Pesawat samemehnaÉdit

AksessÉdit

KaretaÉdit

 
Kareta "Rapid Limited Express" Meitetsu

Tumbu kaluarÉdit