Buka ménu utama

Nagrak, Buahdua, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Nagrak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Buahdua, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nagrak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanBuahdua




Gnome-home.svg