Buka ménu utama

Buahdua, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia


Buahdua nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Buahdua

Peta lokasi Kacamatan Buahdua
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Sumedang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kabupatén Sumedang, Jawa Barat

Lambang Sumedang.jpg

Kacamatan: Buahdua | Cibugel | Cimalaka | Cimanggu | Cisarua | Cisitu | Conggéang | Darmaraja | Ganéas | Jatigedé | Jatinangor | Jatinunggal | Pamulihan | Paséh | Rancakalong | Situraja | Sukasari | Sumedang Selatan | Sumedang Utara | Surian | Tanjungkerta | Tanjungmedar | Tanjungsari | Tomo | Ujung Jaya | Wado




Nuvola filesystems folder home.png