Buka ménu utama

Nagrikalér, Purwakarta, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Nagrikalér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Purwakarta, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nagrikalér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPurwakarta




Gnome-home.svg