Narendra Modi (lahir 17 Séptémber 1950) nyaéta Perdana Menteri India ayeuna ti 2014.[1][2]

Narendra Modi
नरेंद्र मोदी
Perdana Menteri India
Incumbent
Awal jabatan
26 Méi 2014
Saméméhna Manmohan Singh
Kapala menteri Gujarat
Masa jabatan
7 Oktober 2001 – 22 Méi 2014
Saméméhna Keshubhai Patel
Sanggeusna Anandiben Patel
Katerangan lian
Gumelar Narendrabhai Damodardas Modi
17 Séptémber 1950 (1950-09-17) (yuswa 70)
Vadodara, Bombay Sate, India
Pameget/istri Jashodaben Modi (m. 1968; estranged)
Tanda tangan
Ramatloka Official Website

RujukanÉdit

  1. Bobbio, Tommaso (2012). "Nyiptakeun Gujarat Suka: Hindutva, pamekaran sareng kebangkitan subnasionalisme di India". Triwulan Dunya Katilu. 33 (4): 657-667.doi:10.1080/2F01436597.2012.657423
  2. "A rebirth dogged by controversy". The Independent. Diakses tanggal 2020-12-02. 

Tautan éksternalÉdit