1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

7 Oktober nyaéta poé ka-280 dina sataun (ka-281 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 84 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

1981 - Bung Tomo, panyiar radio pajoang Indonésia dina mangsa kamérdékaan, maot di Padang Arafah, Arab Saudi. (l. 1920)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit