Naser Al-Sebai Hlasi (Basa Arab: ناصر السباعي‎, gumelar di Homs, Suriah, 14 Méi 1985; umur 34 taun) nyaéta saurang pamaén bal ti Suriah. Anjeunna ayeuna maén di Persib Bandung salaku bék.

Naser Sebai
Informasi pribados
Nami lengkep Naser Al-Sebai Hlasi
Lahir 14 Méi 1985 (1985-05-14) (yuswa 34)
Tempat lahir Homs, Suriah
Luhur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi Bék tengah
Informasi klub
Klub ayeuna Persib Bandung
Nomor 4
Karir junior
Al-Karamah
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
2005–2011 Al-Karamah
2011–2012 Tripoli 22 (0)
2012– Persib Bandung 16 (1)
Tim nasional
2007–2008 Suriah U23
  • Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik jeung akurat per 29 Nopémber 2012.

Karir internasionalÉdit

Midang di pasanggiri utamaÉdit

Tim Pasanggiri Kategori Jumlah midang Gol Hasil
Starter Cadangan
  Suriah Kualifikasi Olimpiade 2008 U-23 9 0 0 Babak Katilu (Final)

GelarÉdit

KlubÉdit

  Al-Karamah

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit