Buka ménu utama

Negeri Agung, Bandar Negeri Semuong, Tanggamus

Negeri Agung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Negeri Semuong, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanBandar Negeri Semuong

Citakan:Bandar Negeri Semuong, Tanggamus


Gnome-home.svg