Buka ménu utama

Negeri Agung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Way Kanan, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Negeri Agung

Peta lokasi Kacamatan Negeri Agung
Propinsi Lampung
Kabupatén Way Kanan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Way Kanan Citakan:Negeri Agung, Way Kanan


Nuvola filesystems folder home.png