Buka ménu utama

Negeri Katon, Selagai Lingga, Lampung Tengah

Negeri Katon nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Selagai Lingga, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Negeri Katon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSelagai Lingga

Citakan:Selagai Lingga, Lampung Tengah


Gnome-home.svg