Selagai Lingga, Lampung Tengah

Selagai Lingga nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Selagai Lingga

Peta lokasi Kacamatan Selagai Lingga
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Selagai Lingga, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png