Buka ménu utama

Ngambur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesisir Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Ngambur

Peta lokasi Kacamatan Ngambur
Propinsi Lampung
Kabupatén Pesisir Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Pesisir Barat Citakan:Ngambur, Pesisir Barat


Nuvola filesystems folder home.png