Buka ménu utama

Ngaras nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesisir Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Ngaras

Peta lokasi Kacamatan Ngaras
Propinsi Lampung
Kabupatén Pesisir Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Pesisir Barat Citakan:Ngaras, Pesisir Barat


Nuvola filesystems folder home.png