Buka ménu utama

Noto Harjo, Trimurjo, Lampung Tengah

Noto Harjo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Trimurjo, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Noto Harjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTrimurjo

Citakan:Trimurjo, Lampung Tengah


Gnome-home.svg