Buka ménu utama

Trimurjo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Trimurjo

Peta lokasi Kacamatan Trimurjo
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Trimurjo, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png