Buka ménu utama

Nyéngsérét, Astanaanyar, Bandung

Nyéngsérét nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Astanaanyar, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Nyéngsérét
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanAstanaanyar



Gnome-home.svg