Buka ménu utama

Astanaanyar, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Astanaanyar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Astanaanyar

Peta lokasi Kacamatan Astanaanyar
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 2,89 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 69.500 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png