Buka ménu utama

Wilujeng Sumping di Wikipedia!Édit

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké !Silent ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
--A.R Dipusparaga (sawala) 15 Maret 2016 11.09 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "!Silent".