Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Éma Sujalma ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Kusyadi (ngobrol) 14:28, 31 Juli 2008 (UTC)


Barli SasmitawinataÉdit

Wilujeng tepang. Punten artikelna dialihkeun ka Barli Sasmitawinata. Manawi tiasa langkung dilengkepan deui. Hatur nuhun. Kusyadi (ngobrol) 14:28, 31 Juli 2008 (UTC)