Buka ménu utama

Wilujeng Sumping di Wikipedia!Édit

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké 1230049-0012394-C ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
--A.R Dipusparaga (sawala) 15 Maret 2016 12.44 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "1230049-0012394-C".