Buka ménu utama
Bagéa, Lur! Wilujeng Sumping Mike.lifeguard di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Mike.lifeguard ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Mikhailov Kusserow (sawala) 07:58, 7 Oktober 2008 (UTC)



m:user talk:Mike.lifeguard

Balik deui ka kaca pamaké "Mike.lifeguard".