Buka ménu utama
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Usome~suwiki ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

° kang iwan ° 15:45, 5 Séptémber 2007 (UTC)


Your account will be renamedÉdit

20 Maret 2015 08.24 (UTC)

Geus gantiÉdit

19 April 2015 11.54 (UTC)

Balik deui ka kaca pamaké "Usome~suwiki".