Omaswati (gumelar di Jakarta, 3 Méi 1967 – maot di Depok, 16 Juli 2020 dina umur 53 taun)[1] nyaéta saurang aktris sareng pelawak asal Indonésia. Anjeunna ogé dikenal salaku pamuter lenong, téater Betawi.

Omas
Gumelar Jakarta, Indonesia
3 Méi 1967
Maot Depok, Indonesia
16 Juli 2020 (yuswa 53)
Pacabakan aktris
pelawak
pamaen lenong Betawi
Taun aktif 1995 - 2020
Salaki/pamajikan Madi Pribadi (bercerai)
Salaki/pamajikan Mandra (kakak)
Mastur (adik)
Rusli (keponakan)
Murangkalih Muhammad Rizky Dioambiah
Dinda Olivia
Dimas Aji Septian

RujukanÉdit